Rirojo Portfolio

Myplace

 

På Myplace kan du dele fotos og lave fotoudstillinger af havnen, højen, søen, torvet og træet og være med til at skabe fem fysiske kunstudstillinger.

Dine fotos og fotoudstillinger bliver en del af kunstudstillingerne KURS: HAVNEN, HØJEN, SØEN, TORVET og TRÆET, som KURS præsenterer fra august 2009 til januar 2010. Udstillingerne rummer værker af både danske og internationale kunstnere.

KURS er navnet for fem kunstmuseer i Region Sjælland: KØS Museum for kunst i det offentlige rum,Odsherreds KunstmuseumVestsjællands KunstmuseumMuseet for SamtidskunstFuglsang Kunstmuseum. Læs mere om museerne og deres udstillinger på www.kurs.dk.

DIN VÆRTINDE & FOTOPILOTERNE

Din værtinde på Myplace er Rigmor, som vil besvare dine spørgsmål, stille dig udfordringer og holde dig opdateret om Myplace. Du kan også holde dig ajour med Myplace ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Fotopiloterne, Thomas Havlykke, Kine Ravn og Charlotte Jou Koefoed, er dine fotoeksperter, som også vil besvare spørgsmål samt give råd og tips.

UGENS BILLEDE OG UDSTILLING

Når du uploader et foto eller laver en fotoudstilling på Myplace, deltager du i konkurrencen om Ugens billede og Ugens udstilling.

Hver uge udvælges et billede og en udstilling med særlige kvaliteter som Ugens billede og Ugens udstilling. Er du den heldige vinder, vil du i en uge kunne se dit billede eller din udstilling på forsiden af Myplace samt i flere medier.

Presentation af Myplace-projektet

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: